Bildet mitt
Jeg er 40 år. Familie: skilt; jeg og Linda har 2 døtre. Jeg er kristen, og er stolt av det:-)

søndag 15. mars 2009

VM-boksekamp

Jeg er bl.a. interessert i boksing. Om lørdagen var det VM-kamp for damer. Det var Cecilia Brækhus (Bergen, Norge) VS. Vinni Skovgaard (Danmark). Kampen gikk på TV2Sport, men jeg så den gjennom web-TV.

Les om seieren, på Dagbladet:
http://www.dagbladet.no/2009/03/14/sport/boksing/cecilia_br/5297152/


Hilsen Øyvind

1 kommentar:

www.elismelis.no sa...

Hei Øyvind!

Jeg var litt usikker på hva som var mailen din, men så kom jeg over denne bloggen, og tenkte jeg kunne svare på beskjeden din her. Håper det er greit!

Det var veldig hyggelig å høre fra deg igjen. Også veldig hyggelig at du liker bloggen min, det setter jeg stor pris på. Jeg har hatt litt web på skolen, og jeg kan bygge opp en standard nettside, men jeg har ikke laget denne på egenhånd. Blogg-nettsamfunnet heter Wordpress, og jeg tror ikke det koster noe å lage profil der. Grunnen til at jeg ikke vet det er at det er Tomas som har satt den opp for meg, og kjøpt et domene til den (det betyr navnet på bloggen, altså at den heter elismelis.no istedet for elismelis.wordpress.no feks). Så har jeg valgt hvordan den skal se ut og lagt inn bilde av meg selv på toppen og slikt.

Jeg studerer Visuell Kommunikasjon i Drammen jeg, og det trives jeg veldig godt med. Det kan være litt vrient å finne seg jobb etter ferdig utdanning (3 år, jeg har gått 1), men det er dette jeg liker å holde på med, så da satser jeg på at det vil løse seg. Det høres ut som du har en jobb du passer veldig godt til, så omsorgsfull og snill som du er! Det er viktig å gjøre det man trives med, det betyr så mye mer enn penger...

I Drammen går jeg i en menighet som heter Knoffen (Frie Evangeliske Forsamlinger). Jeg er mest på ungdomsmøtene da. Jeg synes det er veldig fint å ha en menighet å gå til der også, og at jeg har to gutter i klassen som også er kristne.
Jeg hører du går på bibelskole? Det må være veldig ålright og fint å sette av tid til!? Skal dere til USA med bibelskolen?

Ellers er jeg ganske ofte hjemme (tar 1 og en halv time med bil, så er ikke så langt). Jeg får også besøk av Tomas ganske ofte, og det setter jeg pris på. Jeg vet ikke hva du vil vite om Tomas jeg, men vi har det iallfall veldig fint sammen. Du får jo ser mer av han i bryllupet til Ida og Øystein, når han er toastmaster.

Hvordan går det med familien din da? Ingrid har jo blitt en stor jente nå, nesten ett år gammel! Hun ser helt herlig ut på bildene du har lagt ut, hadde vært koselig å sett henne en gang. Kommer Ingrid og Linda i bryllupet til Ida også? Hva studere Linda nå, og trives hun med det?

Dette ble en lang kommentar, håper det går greit. Du og din lille familie får ha noen flotte vårdager i Bergen :D
Hilse fra resten av gjengen